Wouter en Violet (van Kookvakantie.nl) komen al meer dan 24 jaar in Huédour waar ze een boerderij hebben. Als ze niet in Frankrijk zijn, zijn ze in Scheveningen waar ze de allereerste kookstudio van Nederland zijn begonnen.

wouter-en-violet“Wij zijn Violet Roest (Koninklijke Academie Den Haag) en Wouter Udo (Cordon Blue Parijs)

In 1991 begonnen wij met het geven van kookvakanties en kunstvakanties. Kleinschaligheid, tot 12 personen, zodat we onze aandacht konden garanderen, was ons motto en is dat nog steeds.

We hebben een 350 jaar oude boerderij omgebouwd tot een lokatie die aan 21e eeuwse normen voldoet, zonder het authentieke karakter “weggestucked” te hebben. Geen resort maar wel comfort.

De cursisten ervaren de plek als gezellig en intiem, ruim en koel in de zomer, comfortabel met de eigen douches/wc’s en dat is precies wat we willen neerzetten. De kookstudio is een juweeltje, en biedt plek aan ruim 12 deelnemers, de natuur om ons heen is overweldigend en zeer oorspronkelijk, je kan er eindeloos wandelen.

fotovakantie-frankrijk-kookstudio-udo-de-boerderij-nggid0294-ngg0dyn-300x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010De rust en stilte geeft alles wat je nodig hebt om tot echte ontspanning te komen.

Wij geven daar kunstworkshops en kooklessen, voor ieder wat wils, je bent nooit verplicht ergens aan mee te doen. De hangmat en luie stoel nodigen ook uit tot lezen en luieren.

Wij voelen ons er tot rust komen, de tuin is een paradijs met onderhoud, dit project een gerealiseerde droom.”

eten-en-drinken-tijdens-de-fotoreis