De prachtige Zeeuwse kust leent zich bij uitstek voor een workshop over lange sluitertijden.

1200_20131206_storm_008We gaan een lange dag aan de slag. Dit is een intensive dag  waarbij je behoorlijk aan je fotografie werkt in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. De Zeeuwse stranden, de stormvloedkering, de Zeelandbrug, de Oosterschelde, allemaal prachtige plekken om te werken met lange sluitertijden. De workshop is op één dag, maar als je er een weekend van wilt maken dan is dat geen probleem. Ik regel dan een overnachting voor je en geef je tips voor een goed restaurant in de buurt. Ook mag je als je wilt de filters die we tijdens de workshop gebruiken nog ene dagje langer lenen!

Lange sluitertijden geven een surrealistische tint aan je foto’s. In een foto met een lange sluitertijd leg je de tijd vast die aan ons voorbij gaat. Beweging wordt een vorm, water wordt mist en lucht wordt een vloeibare substantie. Je beleeft het landschap op een compleet andere manier.

Als geboren en getogen Zeeuw ken ik de plekjes waar je de mooiste foto’s kan maken tijdens deze workshop. Daar maken we dan ook goed gebruik van.

Alle informatie en direct inschrijven voor deze workshop doe je via deze directe link naar mijn andere website waar meer fotografie workshops te vinden zijn