fotovakantie-frankrijk-21
Om mee te kunnen doen met de fotoreizen die ik aanbiedt is niet veel nodig. Natuurlijk heb je een camera nodig gedurende de week. Een digitale spiegelreflex of systeemcamera is aan te raden maar niet noodzakelijk. Heb je een compactcamera en wil je daar mee werken tijdens de vakantie, geen probleem!
Verder neem je natuurlijk tijdens de fotoreis al je spullen mee die enigszins verband houden met je fotografie zoals extra lenzen, een externe flitser, een statief etc. Heb je deze spullen niet, geen paniek, je leert met dat te werken wat je wel hebt. Het is handig als je een laptop bij je hebt om je foto’s op te slaan en eventueel te bewerken tijdens de fotovakantie. Tijdens de vakantie in Frankrijk is het ook mogelijk om een dagje in de keuken mee te helpen. De zaken die je daar voor nodig hebt zijn allemaal ter plekke aanwezig.

Zelf gebruik ik het programma Adobe Lightroom voor het optimaliseren van mijn foto’s. Ik kan daar tijdens de vakantie ook wat over vertellen. In dat geval is het handig als je dit programma op je computer hebt staan. Een volledig functionerende proefversie die gedurende 30 dagen werkt is te downloaden bij Adobe.

Boek nu!