Mischa van HeelHollandFotografeert, foto gemaakt door Angélique Lapré van Fotograafangelique.nl

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Wil jij als fotograaf jezelf verbeteren?

Ik ben er trots op dat Heel Holland Fotografeert al duizenden mensen (beter) heeft leren fotograferen. Dat ik bij tientallen fotoclubs mijn verhaal heb mogen vertellen. En dat de deelnemers van HeelHollandFotografeert dat waarderen. Niets voor niets is HeelHollandFotografeert als beste beoordeeld.

Starten met die mooie camera, nog mooiere foto’s maken? Nog beter leren kijken? Je techniek verbeteren? Misschien wel (meer) geld verdienen met je foto’s? Ik help mensen om een betere fotograaf te worden.

Mijn naam is Mischa de Muynck (1971), fotografiecoach, organisator van diverse fotografieprojecten en de bedenker van HeelhollandFotografeert.

Ik leer al sinds 2006 mensen beter fotograferen en heb inmiddels duizenden mensen wat over fotografie bijgebracht. Ik doe dat omdat het geweldig leuk is om mensen te vertellen over fotografie en ze te leren om betere foto’s te maken.

Ik kan niet stil zitten en bedenk dus continu leuke dingen voor fotografen. Je kan die hier vinden maar ook op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert.

Niet alleen ben ik organisator van de Foto7daagse, de Foto7weekse en het Fotojaar maar ook van het fotoproject 3×50. Maar daarnaast ben ik ook organisator van verschillende fotovakanties.

Ik leer fotograferen om (nog) beter te fotograferen.

Veel mensen maken foto’s en iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier en op eigen niveau. Ik zorg er voor dat je altijd een betere fotograaf wordt. Dat kan door het volgen van een workshop of cursus, maar ik kan je ook op privé basis stappen laten maken. Ben je amateur en wil je betere foto’s maken? Dan ben je bij HeelHollandFotografeert aan het goede adres. Wil je een stap maken naar professionalisering? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je niet alleen met de techniek van je fotografie maar ook met de zakelijke aspecten van de fotografie.

Lezingen en workshops voor groepen.

Ik wordt regelmatig gevraagd door bedrijven, organisaties en groepen mensen om een in-company training, een teambuilding of een fotografisch getint uitje te organiseren. Bij een in-company training ga ik bijvoorbeeld specifiek in op de zaken die in jullie bedrijf spelen en waarin uitleg of begeleiding gewenst is.

Altijd wordt de training aangepast op hoe jullie fotografie willen gebruiken en wat je hier over wilt leren. Wil je me inhuren voor een specialistische workshop voor een fotoclub? Ook dat is mogelijk! Ik heb geen moeite om voor tientallen of honderden mensen mijn verhaal te vertellen.

Waarom een fotocursus of fotoreis bij HeelHollandFotografeert?

Ik ben een enthousiaste professional die het hele jaar door cursussen en workshops in de fotografie verzorgt. En altijd om de deelnemers naar een hoger niveau in de fotografie te brengen. Natuurlijk vind ik het leuk om met enthousiaste mensen te vertoeven in een mooie en fijne omgeving, maar mijn doel is om de deelnemers van de fotoreis uiteindelijk naar huis te sturen met een berg extra fotografische kennis en kunde. Mijn opleiding aan de kunstacademie, mijn uitgebreide technische kennis van de fotografie en mijn organisatietalent maken dat ik een cursist echt wat kan bieden tijdens deze fotovakantie.

Ook op mijn Facebookpagina en de reviews bij Trustpilot kan je lezen dat deelnemers mijn aanpak waarderen. Cursisten komen ook vaak terug voor een tweede derde of vierde cursus of workshop. Zij beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,8 van 5 sterren. Lees de honderden positieve recensies op Trustpilot of de aanbevelingen op Facebook.

Mijn iZine geeft je iedere keer weer fototips en fototrucs, schrijf je in en ontvang het iZine voortaan iedere maand.

Samenwerkingsverbanden

Voor de fotovakanties die ik organiseer werk ik samen met Wouter en Violet van Kookvakantie.nl in Scheveningen en Huédour (Frankrijk) en Annebel en Wilco van Fantilhou

De kleinschaligheid van deze bedrijven zorgt voor de persoonlijke sfeer die zo belangrijk is tijdens een vakantie!

Over Fotovakanties.nl

Fotovakanties.nl en HeelHollandFotografeert zijn initiatieven van Mischa de Muynck Fotografie. Hoofdstraat 40 4484CG Kortgene.
Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.

Bel je liever? Dat kan ook. Maar besef je, ik ben heel vaak bezig met een workshop of een cursus.

Dit is mijn telefoonnummer: 06-23756042

Bel me en kan ik niet opnemen? Stuur me dan een sms of whatsapp. Geef daar dan bij voorkeur aan wanneer ik je kan bereiken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.