mischaIk ben Mischa de Muynck en ik geef sinds 2007 les als docent fotografie. Ik doe dit voor toonaangevende instanties zoals de Kunsteducatie Walcheren, maar ook verzorg ik cursussen, workshops en lezingen bij bedrijven en aan privépersonen. Op mijn andere website HeelHollandFotografeert vind je meer cursussen en workshops.
De fotografische opleiding die ik heb genoten is de studie aan de kunstacademie AKV St. Joost. Ik heb mijzelf daar als beeldend kunstenaar gespecialiseerd in de documentaire fotografie. Als fotograaf heb ik enorm veel technische en inhoudelijke kennis om de verschillende manieren van fotografie duidelijk te onderwijzen.

Waarom een fotocursus of fotoreis bij Mischa de Muynck?

Ik ben een enthousiaste professional die het hele jaar door cursussen en workshops in de fotografie verzorgt. En altijd om de deelnemers naar een hoger niveau in de fotografie te brengen. Natuurlijk vind ik het leuk om met enthousiaste mensen te vertoeven in een mooie en fijne omgeving, maar mijn doel is om de deelnemers van de fotoreis uiteindelijk naar huis te sturen met een berg extra fotografische kennis en kunde. Mijn opleiding aan de kunstacademie, mijn uitgebreide technische kennis van de fotografie en mijn organisatietalent maken dat ik een cursist echt wat kan bieden tijdens deze fotovakantie. Op mijn website staan diverse referenties van opdrachtgevers en cursisten. Wil je weten wat de deelnemers aan de fotovakantie vonden van deze reis? Bij de ervaringen van de fotovakantie lees je de impressies van de cursisten.
Ook op mijn Facebookpagina kan je lezen dat deelnemers mijn aanpak waarderen. Zij beoordelen HeelHollandFotografeert met een 4,8 van 5 sterren. Lees de recensies op Facebook.

Mijn iZine geeft je iedere keer weer fototips en fototrucs, schrijf je in en ontvang het iZine voortaan iedere maand.

Samenwerkingsverbanden
Voor de fotovakanties die ik organiseer werk ik samen met Wouter en Violet van Kookvakantie.nl in Scheveningen en Huédour (Frankrijk)

De kleinschaligheid van deze bedrijven zorgt voor de persoonlijke sfeer die zo belangrijk is tijdens een vakantie!

Over Fotovakanties.nl

Fotovakanties.nl en HeelHollandFotografeert zijn initiatieven van Mischa de Muynck Fotografie. Hoofdstraat 40 4484CG Kortgene.
Wil je in contact komen met Mischa, vul dan het contactformulier in.