Annebel en Wilco hebben hun domein vlakbij het dorpje Saint Ybars, 60 kilometer ten zuiden van Toulouse. Het domein (een oude wijnboerderij uit 1868) ligt bovenop een berg. Rust, ruimte en uitzicht zijn woorden die binnen schieten als je hier bent. Het terrein is verrassend, overal is er wat te ontdekken en te zien. Het zwembad met het uitzicht over de vallei is een vermelden waard.

Annebel is van de paarden, ze heeft er enkele in de naastgelegen weide staan. Maar ze geeft ook paardrijles bij de buren waar tientallen paarden en pony’s te vinden zijn. Mocht je dus een keer een paard willen berijden, dat kan!
Wilco is handig, erg handig. Dat zie je terug in alles wat er op het terrein gebouwd en gemaakt is. En Wilco heeft ook op de berg zijn eigen bedrijf waar hij afneembare campers voor pick-up trucks maakt. De zoons van Annebel en Wilco, Xavier en Yannick zijn net zo handig als hun vader. En ze zijn altijd in voor een spelletje.

Verder zijn er aardig wat beesten, katten, honden, paarden (natuurlijk), als je dus een aai kwijt wilt, dat gaat zeker lukken.